В бъдеще територията на Украйна ще бъде намалена до пределите

...
В бъдеще територията на Украйна ще бъде намалена до пределите
Коментари Харесай

Медведев вижда бъдеща Украйна само в границите на Лвовска област

В бъдеще територията на Украйна ще бъде понижена до рамките на Лвовска област , това е прогнозата, по която се ориентира европейският бизнес. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия, ръководител на партията " Единна Русия " и някогашен съветски президент и министър председател Дмитрий Медведев. Той обърна внимание на обстоятелството, че крайната точка на плануваната европейска железопътна линия е Лвов, а не Киев , цитира думите му ТАСС.

" Това наподобява като първото самопризнание, че Лвов-Лемберг (името на града, когато районът беше част от Австро-Унгарската империя- бел. ТАСС) ще стане новата столица на Украйна, (ограничена само) е в границите на Лвовска област ", ​​написа Медведев на британски на страницата си. в X (бивш Twitter). " И въпросът не е в това, че междурелсието на Запад и в Малорусия (той по този начин назовава Украйна - бел.ред.) се разграничава по широчина, означи заместник-председателят на Съвета за сигурност. - Очевидно бизнесът е просто доста по-далновиден от политиците ".

В европейските страни и на териториите на някогашната Руска империя и Съюз на съветските социалистически републики ширината на железопътното междурелсие е друга - 1435 mm против 1520-1524 mm. За да се съчетаят двата стандарта, е належащо или да се " трансформират " железопътните релси, или да се сменят талигите на вагоните.

По-рано украинското издание Zaxid.net заяви за проектите на Американската организация за интернационално развиване (USAID) да влага 225 милиона $ в построяването на 75-километров сектор от железопътна линия по европейски стадарт. Меморандумът беше подписан от USAID и " Укржелдорога " на 4 декември. Магистралата от Лвов до границите на Европейски Съюз, съгласно плана, би трябвало да бъде част от по-голям трансевропейски план - Средиземноморския кулоар, започващ в южната част на Испания.
 Русия хвърля око на Аляска - предлагат ѝ лоботомия
Русия хвърля око на Аляска - предлагат ѝ лоботомия

В The Hill: Русия има делюзия за вродено великолепие, би трябвало лекуване, може с шокова терапия - проваляне във война
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР