В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен

...
В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен
Коментари Харесай

Путин: Не е изключено да се стигне до пълномащабен конфликт между Русия и НАТО

В бъдеще не е изключено да се стигне до пълномащабен спор сред Русия и НАТО, само че следователно светът ще бъде на крачка от трета международна война, от която никой не е заинтригуван, съобщи претендентът за президент на Русия и сегашен държавен глава Владимир Путин на конференция в неделя вечер в предизборния си щаб.

Путин направи изказвания, откакто частични резултати от президентските избори демонстрираха, че е спечелил вота с рекорден резултат за постсъветската ера.

Русия знае за наличието на военнослужещи от страните от НАТО в Украйна, сподели на конференцията Владимир Путин и добави, че те всеобщо умират там.

" Въоръжени военнослужещи на страни от НАТО участват там, ние знаем. Чуваме и френска тирада там, и британска тирада. В това няма нищо положително, на първо място за тях, тъй като те умират там, и то всеобщо ", сподели той.

Путин обърна внимание на обстоятелството, че френският президент Еманюел Макрон, който преди този момент направи изказвания за вероятно изпращане на войски в Украйна, към този момент е съумял да внесе " корекции " в позицията си.

" В смисъл, че този контингент ще има второстепенни функционалности, ще се занимава с образование на военнослужещи в Украйна, ще изяснява по какъв начин да се употребява западната техника и някои други функционалности от този жанр ", сподели съветският президент и добави, че „ това не е доста по-различно от това, което вършат наемниците ".

По думите на Путин Франция би могла да изиграе роля не за изостряне на спора в Украйна, а за мирното му споразумяване и тази опция към момента не е пропусната, осведоми ТАСС.

Според съветския държавен глава с нападателната си външнополитическа изразителност френският президент Еманюел Макрон " желае да прикрие малко вътрешнополитическите проблеми “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР