В авторемонтната база на МВР се ремонтират частни коли на

...
В авторемонтната база на МВР се ремонтират частни коли на
Коментари Харесай

В МВР ремонтират коли на близки за сметка на държавата

В авторемонтната база на Министерство на вътрешните работи се ремонтират частни коли на близки до началниците. Куриозното е, че това става за сметка на бюджета на ведомството, който другояче е в плачевно положение, оповестиха източници от въпросната база

Наскоро шефовете се усетили, че злоупотребата може да лъсне по медиите и това да им сътвори проблеми с прокуратурата. За това събрали чиновниците и ги предизвестили: „ Внимавайте какви ги приказвате!”.Възмутени, хората разкриха много нелицеприятни неща, настояват от FROG NEWS. Оказва се, че в държавната конструкция се изписвали елементи за скъпи коли, след което персоналните возила се ремонтирали в базата на Министерство на вътрешните работи.

Всичко това ставало за сметка на държавната хазна. Запознати споделят, че един от въпросните коли бил Audi А3 с рег. номер КН 68 ** Вътрешни войски. Возилото се поправяло от начало до край, след което излизало от работилницата като ново.

Служителите признават, че колата се ръководи от родственик на почитан шеф. В същото време доста от полицейските коли стоят на трупчета поради оскъдните средства за поддръжка. Униформени са принудени даже да карат коли по време на работа, които са отвън строя. В съда има заведени каузи против Министерство на вътрешните работи, за това, че служители на реда катастрофират поради неизправни возила.

Авторемонтната база е подчинена на „ Тила”. Другото забавно нещо съгласно източниците е, че на управителни позиции се назначават някогашни военни пенсионери, някои от които близки на шефа на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев. Един от тях е и началникът на „ Тила” Емил Шушков. Прокуратурата е сигнализирана за всичко това.

Възмутени чиновници приканват Радев да каже дали знае какво става в „ Тила” и съответно дали е наясно, че в авторемонтната база се поправят персонални коли за сметка на бюджета? Информиран ли е какъв брой пари се дават за скъпоструващи авточасти и дали ще си направи труда да разбере кой от подчинените му злоупотребява и кой се възползва от тази скица?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР