В Австрия полицаи и военни тренираха защита на границата в

...
В Австрия полицаи и военни тренираха защита на границата в
Коментари Харесай

Австрия тренира защита на границата заради миграционните разходи в Германия

В Австрия служители на реда и военни упражняваха отбрана на границата при положение на бежански напън. Аргументът - имиграционните разпри в Германия, макар че броят на търсещите леговище остава дребен. А в Берлин, поради клатещата се партийна коалиция, ръководещите заседават за миграционната политика. В коментар за публичната телевизия ARD публицист прикани Меркел да " освободи канцлерството ".


Стотици бежанци натискат от словенска страна австрийската граница. Когато се стига до ескалация, 600 служители на реда и 200 бойци обкръжават граничния пункт. Мигрантите са отблъснати.

С фрагментите от днешното обучение австрийското държавно управление алармира, че есента на 2015 година няма да се повтори. Журналисти от Словения и Германия подлагаха на критика шоу-характера на учението.
Херберт Кикл, вътрешен министър на Австрия: Мисля че словенските служби за сигурност не гледат по този начин на нещата. Да се радваме, че ситуацията е под надзор.  Австрия публично ще предложи разполагането на военни по външните граници на Европейски Съюз Австрия публично ще предложи разполагането на военни по външните граници на Европейски Съюз
Австрия счита за належащо разполагането на военнослужещи за защита на външните граници на Европейски Съюз и публично ще внесе съответното предложение по време н...

В Германия рецесията измежду консерваторите стига толкоз надалеч, че сътрудникът им - социалдемократите, изиска ексклузивен съдружен съвет.

Раздорът се разгаря поради въпроса може ли Германия да отблъсква от границите си бежанци, регистрирани преди този момент в друга европейска страна. Целта на съвещанието в този момент е вътрешнопартийните крамоли да не прерастнат в държавен провал.

Кореспондентът на публичната телевизия ARD в Брюксел изненада с изострен коментар за стила на канцлера.
Малте Пийпер, сътрудник на ARD в Брюксел: Подложена на напън, Меркел даже утвърждава разделянето на Европейски Съюз, избутва източноевропейците в ъгъла, разрешава им да се постановат и желае да ги принуди да бъдат солидарни и да одобряват бежанци. Представете си, какво би се случило, в случай че с Германия по този начин се подхождаше!
Заради липса на такт журналистът приканва Меркел: Изчистете канцлерството за правоприемник, чието име не е по този начин обременено като Вашето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР