В Австрия мъж се качи на върха на 10-метрова дъска

...
В Австрия мъж се качи на върха на 10-метрова дъска
Коментари Харесай

Спасител ритна мъж от 10-метрова височина ВИДЕО

В Австрия мъж се качи на върха на 10-метрова дъска за скокове, само че от боязън не можа нито да скочи, нито да слезе, а спасителят жестоко го бутна надолу.  

Изплашен, непознатият юноша отказал да слезе и да скочи и тогава един от спасителите решил да прибегне до мощ, пише Daily Star. На видеото се вижда по какъв начин той жестоко блъска младежа през борда и го захвърля във водата. Предполага се, че други двама спасители са помолили мъжа да слезе по лично предпочитание, само че той е отказал. Тогава третият не оставил избор на индивида и го бутнал в басейна.

Steyrer Stadtbades стартира вътрешно следствие на случая. От администрацията, която дава отговор за басейна, потвърдиха, че спасителят в действителност е ритнал посетителя. Разследваният чиновник към този момент няма да бъде допускан до работа. Той ще продължи да работи в други обекти под контрола на сдружението.


Видео от случая беше оповестено във Facebook.
„ Ще създадем всичко допустимо, с цел да подсигуряваме, че хората в бъдеще ще могат да прекарват прелестно и комфортно в Steyrer Stadtbad. Работата на спасителя е да подсигурява сигурността на клиентите. Ето за какво е доста тъпо, че спасителят е взел участие в рухването. Правим всичко допустимо за изясняване на събитията “, се споделя в известието.
 Избутана от дъската за скачане, дъска за скачане, басейн, избавител, боязън да сляза, боязън да скоча Администрацията на компанията се извини за " грешката в преценката ", позволена от спасителя Снимка: Габи Квятковски/Facebook
След среща с посетителите на басейна, които участваха по това време, компанията се извини за „ грешката в преценката “, позволена от спасителя.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР