В Австралия избухна политически спор, след като разузнавателната агенция на

...
В Австралия избухна политически спор, след като разузнавателната агенция на
Коментари Харесай

Австралийската шпионска агенция казва, че политик е „продал“ страната на чужд режим

В Австралия избухна политически спор, откакто разследващата организация на страната разкри, че неназован някогашен политик е „ продал “ страната на „ нападателен и умел “ звено за задграничен шпионаж.

Годишният отчет на Австралийската организация за разузнаване по сигурността докара до апели задачата да бъде разкрита, до момента в който Австралия се бори с поредност от случаи на непозната интервенция в нейната политика.

Асио разкри късно в сряда, че задгранична разследваща организация сполучливо е култивирала и вербувала някогашен политик, който предложил член на фамилията на министър-председател да се свърже с шпиони.

Този опит беше осуетен, само че други схеми продължи напред, сподели генералният шеф на Asio Майк Бърджис. „ Този ​​политик продаде своята страна, партия и някогашни сътрудници, с цел да отбрани ползите на непознатия режим “, сподели той.

Асио, който сподели, че събитията са се случили преди няколко години и са били „ обезвредени “, го направи не посочва политиката или страната, която стои зад усил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР