В аудиозаписи от фронтовите линии в Украйна руските войници говорят

...
В аудиозаписи от фронтовите линии в Украйна руските войници говорят
Коментари Харесай

Прихванати обаждания от фронтовите линии в Украйна показват нарастващ брой руски войници, които искат да се махнат

В аудиозаписи от фронтовите линии в Украйна съветските бойци приказват в резюме, като 200 значат мъртви, 300 значат ранени. Желанието за бягство е станало задоволително постоянно срещано, с цел да приказват и за 500-те - хора, които отхвърлят да се бият.

Докато войната навлиза във втората си зима, възходящ брой съветски бойци желаят да изоставен, както се допуска в загадка записи, получени от Асошиейтед прес, на съветски бойци, които се обаждат вкъщи от бойните полета на районите Харков, Луганск и Донецк в Украйна.

Обажданията оферират необичаен взор върху войната, по този начин както тя изглеждаше през съветските очи - точка позиция, която рядко си проправя път в западните медии, значително тъй като Русия е трансформирала в закононарушение да приказва почтено за спора в Украйна. Те също по този начин демонстрират ясно по какъв начин е напреднала войната, от професионалните бойци, които в началото задвижиха пълномащабното навлизане на Владимир Путин, до мъже от всички сфери на живота, принудени да служат в изт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР