В Атина е извършен публичен разстрел на гръцки мафиот. За 28

...
В Атина е извършен публичен разстрел на гръцки мафиот.
За 28
Коментари Харесай

Публичен разстрел в Атина с 97 куршума на гръцки мафиот

В Атина е осъществен обществен разстрел на гръцки мафиот.

За 28 секунди екзекуторите изстрелват 97 патрона по жертвата. Стреляно е с две оръжия. Това са първите данни, разпрoстранени от проверяващия екип.

При целенасочена мафиотска офанзива в ранните часове на неделя 44-годишен мъж, за който се допуска, че е видна фигура в нощния живот, беше атакуван от засада и смъртоносно прострелян пред бензиностанция в атинския квартал Неос Космос.

След като преди този момент беше упрекнат в управление на група за изнудване, жертвата, разпозната като Вангелис З., оцеля на косъм при опит за ликвидиране през 2018 година Органите на реда считат убийството му за значимо в продължаващите спорове в нощния живот.

Нападателите, пътуващи в джип, се изправиха против него на кръстовището на улиците " Франци " и " Илиас Илиу " в Неос Космос в неделя. Те отприщиха пукотевица през прозореца на колата му, оставяйки го мъртъв на място. Впоследствие автомобилът на нападателите беше открит изцяло изпепелен на авеню Атина в Хайдари, западна Атина.Властите свързват този случай с осуетен скрит план против 44-годишния през юни, включващ микробус, претрупан с оръжия. В момента се води следствие на случая.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР