В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски

...
В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски
Коментари Харесай

Отваря се Лъвският портал - как да привлечем финанси и късмет

В астрологията датата 8 август е известна още като Лъвски портал или Лъвска врата – удобен ден за заявяване на планове, фокусирани върху изобилието.

8 август съчетава огнената сила на сезона на Лъва, годишното изгряване на ярката звезда Сириус и щастливата нумерология на цифрата осем. Ако се интересувате от астрология и вярвате в силата му, 8 август (или 8/8) може да се се трансформира в

един от най-щастливите дни в годината – не пропускайте тази опция да манифестирате желанията си и да мечтаете самоуверено!

На този ден доста от нас могат да създадат стъпки към по-големи финансови триумфи, само че е значимо да помним, че щастието обича тишината. Не би трябвало да разказвате на всички за вашите победи, цели за деня или упоритости, означават от уеб страницата edna.bg.

Макар че тази дата набира известност относително скоро и практиките, свързани с нея, се появяват в нашата актуалност, част от митологията зад Лъвския портал е въодушевена от астрономическо събитие, чествано по целия свят от хиляди години.

Дължи се най-много на отношението към неподвижната звезда Сириус, която изгрява всяка година над източния небосвод по това време всяка година.

„ Цивилизациите още от племето догон в Африка, Шумер и Древен Египет са наблюдавали звездната система Сириус по небето “, споделя интуитивният врач Лора Браун пред Bustle. Сириус е втората най-ярка звезда в небето, покрай Слънцето, и от време на време е наричана „ духовно Слънце “. Символиката на изгряващия Сириус – съчетана с нумерологичната магия на 8 август посред свръхзаредената слънчева сила на сезона на Лъва –

носи ярка духовна опция за всички зодиакални знаци да слагат планове, да прегърнат изобилието и да положат нови начала.

08.08 се счита за един от най-щастливите дни в годината за манифестиране от някои духовни практикуващи. „ Лъвският портал се отваря за високочестотни, високовибрационни сили – изпълнени с силата на Сириус – с цел да напоят Земята “, твърди Браун. Това може да ни помогне да „ заявите неотложно това, което желаеме “, съгласно Браун.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР