В астрологията знакът Скорпион е женски знак на водната стихия, ...

В астрологията знакът Скорпион е женски знак на водната стихия,

Талисмани за късмет за зодия Скорпион

В астрологията знакът Скорпион е женски знак на водната буря, който е повлиян от планетата Марс. Представителите на зодията са доста енергични, смели, изпълнени с жизнеспособност, само че от време на време са доста импулсивни и егоистични. Отмъстителният дух и нервността също са характеристики на Скорпиона.

Родените под знака на зодията постоянно обичат предмети с бездънен смисъл. Такива като подкови, лунни или змийски символи, сребро, които съставляват мощ за острия разум на Скорпиона.

Знакът Скорпион ще бъде подсилен и от емблематичния скарабей, който за египтяните е бил признак на вечността. Скарабеят ни посочва един тип кръстопът, който би трябвало да изберем. Ако ви следва да тръгнете по напълно нов път и желаете да разширите своите хоризонти, това е подобаващ амулет.Малки фигурки на скарабей. Снимка: Istock

За този знак са присъщи черното и аленото като цветове. Но превъзходен амулет за шанс би бил аквамаринът, като украса в дома, аксесоар. За аквамарина се счита, че носи дългоденствие, благополучие и пристрастеност.

Красивият камък има и мощно защитно деяние, като спомага и за с другите. Друг амулет, който може да носите, в случай че сте родени под тази зодия или да поднесете като армаган е корал, под формата на украшение.

Цветът му символизира пристрастеност, страст, подтиква половото предпочитание. Също по този начин, коралът подтиква въображението, творчеството, вдъхновението, шансът, енергията, насладата. Подходящ е когато би трябвало да се явяваме на изпит, изявление за работа.

Но бихте могли и да носите хематит. Друг амулет за шанс, представляващ астрологичния знак Скорпион. В астрологията висулката с хематит носи шанс и прогрес в кариерата. Също по този начин благоприятства работата, вложенията, оказва помощ, когато би трябвало да се вземат съществени решавания.

Нефритът пък е камък, който притегля шанса, покачва увереността и личните сили. Благоприятства любовния живот.

Фигурки, предмети или висулки с изобразени орел, птица, са чудесни талисмани за наблягане на ясната визия, смелостта и силата.

Знакът Скорпион ще бъде подсилен и от емблематичния скарабей, който за египтяните е бил признак на вечността. Скарабеят ни посочва един тип кръстопът, който би трябвало да изберем. Ако ви следва да тръгнете по напълно нов път и желаете да разширите своите хоризонти, това е подобаващ амулет.

Източник: az-jenata.bg