В астрологията стелиум се нарича, когато три или повече планети

...
В астрологията стелиум се нарича, когато три или повече планети
Коментари Харесай

26 април 2022 – стелиум в Риби. Вижте какво ни очаква |

В астрологията стелиум се назовава, когато три или повече планети се намират в даден зодиакален знак едновременно. Тъй като планетата в избран знак може да повлияе на енергийните трептения, стелиумът утроява този резултат.

На 26 април Луната минава в Риби за два дни, а стелиумът включва и Венера /планетата на любовта, хубостта и ценностите/, Марс /планетата на физическата енергия/, Юпитер /планетата на късмета/ и Нептун /планетата на вдъхновението/.

Този стелиум ще ни донесе вяра и ще ни помогне да подредим възприятията си, предсказва астрологът Мека Уудс.
Ще бъдем по-сговорчиви и обзети от желанието да си помогнем един на различен.

Какво да чакаме от стелиума в Риби, съгласно всяка от 5-те планети, участващи в галактическото събитие:

Луна

Тъй като Луната ръководи страстите, престоят на това небесно тяло в Риби за два дни значи, че може да станем малко по-сантиментални. На 2 март имаше новолуние в Риби, което всъщност сътвори портал от безкрайни благоприятни условия. Тази сила ще продължи и в стелиума на Риби.

За да подсигурява, че тази заредена прочувствена сила остава позитивна по време на стелиума, Уудс предлага да използваме медитация, с цел да се усещаме уравновесени.

Венера

„ Венера обича да е в Риби. Тя може да свърши най-хубавата си работа там, тъй като разполага с всички нужни принадлежности “, споделя астрологът. Тъй като тази планета ръководи взаимоотношенията, полезностите и финансите, доста от нас ще имат шанс с парите около стелиума в Риби.

Сега е времето да обмислите деликатно какво бихте желали да вършиме с живота си. Ако сте възнамерявали да започнете непряк бизнес, да се обвържете с евентуален сътрудник или сте възнамерявали пътешестване, което все отлагате, в този момент е моментът да извършите всички тези неща.

Марс

" Марс не обича да е в Риби, само че също по този начин и не ненавижда да е там ", изяснява Джей. Той е обвързван с деяние, упоритост и това, което обичаме да вършим. По създание насоченият към деяние Марс е част от прочувствения стелиум на Риби /той е в „ прочувствения знак “ от 15 април до 24 май/ и това значи, че нашите дейности ще са по-добре премислени, тъй като ще внимаваме да се съобразяваме и с другите хора.

Астрологът прибавя още, че вярата, висшето познание и духовността може също да бъдат значителен съставен елемент от въздействието на Марс върху стелиума, защото Рибите ръководят 12-ти астрологически дом, а той е обвързван със скърбите, загубата и скрития живот, както и с езотеричните практики.

Юпитер

Във връзка със стелиума Юпитер символизира разширението на вярата, вярата и взаимосвързаността с хората към нас. За да спечелим допустимо повече от тази сила, е добре да запомним, че макар разликите, всички ние сме хора – което, в последна сметка, ни прави идентични.

Нептун

Като актуалният държател на Риби, Нептун също е вкъщи в този знак. Тъй като това е планетата на вдъхновението, а Рибите към този момент са знак с „ глава в облаците “, това разположение, което съществува от 2011 година и ще остане до 2026 година, предизвиква хората да мечтаят повече.

Независимо дали фантазиите ни са професионални или персонални, силата на Нептун в Риби, към която се причисляват другите четири планети, ще подкрепи тяхното осъществяване. Така че, време е да сбъднем фантазиите си!

Лора Костова, основен редактор на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР