В астрологията има определени зодиакални знаци, които са известни със

...
В астрологията има определени зодиакални знаци, които са известни със
Коментари Харесай

Хвани си кака да те отрака - идеални са Скорпион, Лъв, Овен и Телец

В астрологията има избрани зодиакални знаци, които са известни със своите невероятни качества в спалнята. Не сте единствено вие, в случай че в миналото сте размишлявали върху въздействието, което звездите оказват върху качеството на вашите взаимоотношения.

Нека се потопим по-дълбоко в завладяващото царство на астрологията и да разберем кои четири зодиакални знака са най-доминиращи, когато става въпрос за тематики, свързани с очарованието и секса.

Тези от вас, които се интересуват от астрология, постоянно се оказват привлечени от концепцията, че небесните тела оказват въздействие върху разнообразни детайли от живота ни, в това число нашите прекарвания в любовните взаимоотношения, написа Tialoto. Що се отнася до динамичността в спалнята, има няколко качества, които се открояват измежду многото характерности, които са свързани с всяка зодия.

А ето и дамите от кои 4 зодиакални знака са най-доминиращи в леглото:

Скорпион

На първо място в листата на преобладаващите в спалнята дами са тези, родени под магнетичния знак Скорпион. В половия си живот постоянно дамите от този буен воден знак основават примамлива аура, която се характеризира с техния неутолим, натоварен темперамент и по-дълбоката им емоционалност. Фактът, че дамите от зодия Скорпион не се опасяват да изследват дълбините на интимността и че желаят да основат по-силна връзка със своята половинка, е задоволителна причина да считаме, че те са склонни да поемат самодейността в леглото. Като прибавим и обстоятелството, че желанието им за милувки не познава ограничавания, то това ги прави партньорки в секса, които ще бъдат помнени цялостен живот.

Лъв

Лъвиците, които са следени от мощното Слънце, имат мощна прелест и харизма, които не могат да бъдат отречени. Дамите от този огнен знак нормално са си същински лъвици и в леглото. И в спалнята те излъчват самонадеяност, жаркост, водачество и разпоредителност. Страстният темперамент на представителките на тази зодия води до интимно прекарване, което е по едно и също време блестящо и динамично, оставяйки любовниците им очаровани от мощната и примамлива сила, която излъчват.

Овен

Що се отнася до спалнята, дамите Овен носят сила, която е по едно и също време смела, склонна към опасности и инициативна. Дамите от този огнен знак не се поколебават да изследват неразучени зони на наслаждение, тъй като са естествени пионери, които не се опасяват да пробват нови неща и провокации, в това число и в най-интимен проект. Възбудата при тях се характеризира с високо равнище на старание и спонтанност, което води до прекарване, което е по едно и също време вълнуващо и незабравимо. Тези дами също постоянно остават дълго помнени от своите полови сътрудници.

Телец

Телецът, закрепен знак, обвързван със земята, прибавя една чувствена, сантиментална сила в околните си персонални взаимоотношения. Жените от знака Телец са специалисти в изкуството на съблазняването и са в положение да обезпечат на сътрудниците си преживяване, което е по едно и също време прочувствено възнаграждаващо и извънредно първокласно. В леглото те са едни от най-доминиращите дами в зодиака заради търпеливия и сетивен метод, който възприемат при влизането в интимни връзки. Те имат смелостта да поемат лидерската позиция в спалнята, тъй като нормално са уверени в качествата си, а и са построили съществени връзки, градящи се на доверие с половинката си.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР