В Астън Вила останаха много огорчени от решението на Майкъл

...
В Астън Вила останаха много огорчени от решението на Майкъл
Коментари Харесай

В Астън Вила са шокирани от дузпата срещу Манчестър Юнайтед

В Астън Вила останаха доста огорчени от решението на Майкъл Оливър да отсъди дузпа в тяхна щета нощес. Това се случи малко след изравнителния гол във вратата на Манчестър Юнайтед.

Оливър уточни бялата точка за хипотетично нарушаване на Дъглас Луис, само че повторенията демонстрираха, че Погба се спъва самичък в себе си. Въпреки това ВАР реши, че решението на Оливър е правилно и дузпата остава. Бруно Фернандеш я осъществя и донесе трите точки на " алените дяволи ".

След дуела Дъглас Луис, който бе най-близо до Погба във въпросната обстановка, разгласява видео с рухването на французина и написа, че не може да повярва, че е била отсъдена сходна дузпа. Според него такива решения могат да трансформират бъдещето на някои клубове. Халфът прикани за това ВАР да стартира да употребява по-коректно, тъй като технологията би трябвало да оказва помощ точно в такива обстановки.

Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит също съобщи, че е изгледал повтаряне и съгласно него Погба се препъва самичък.

" По време на мача мислех, че това е дузпа, само че след него изгледах обстановката и видях, че той се спъва самичък. Не мисля, че това е дузпа. Не разбирам за какво Майкъл не отиде да види повтаряне. Нали за това е ВАР? ", съобщи Смит.
 Гол от дузпа донесе успеха на Манчестър Юнайтед против Астън Вила
Гол от дузпа донесе успеха на Манчестър Юнайтед против Астън Вила

Реферът видя нарушаване против Пол Погба в наказателното поле
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР