В Асеновград ще се проведе Уъркшоп на тема Онлайн ресурси

...
В Асеновград ще се проведе Уъркшоп на тема Онлайн ресурси
Коментари Харесай

Обучение за младежи в Асеновград

В Асеновград ще се организира Уъркшоп на тематика " Онлайн запаси за официално и неофициално обучение. Целта на самодейността е да бъдат представени пред младите хора селектирани едни от най-често употребяваните безвъзмездни online платформи за официално и неофициално обучение.
 
Благодарение на ресурсите и инструментите, включени в тях, младежите ще имат възможността да получат много нова информация и познания в разнообразни сфери. Ще бъде разказано за стратегиите " Еразъм+ ", " Европейски Корпус за Солидарност " и " DiscoverEU ".
 
Уъркшопът е подсилен от Фондация " Анна Линд " ( https://www.annalindhfoundation.org/ ) и се осъществя от Сдружение " Международни начинания за съдействие ( https://iicbg.org/ ), в качеството си на народен координатор на Българската мрежа " Анна Линд ".
 
Обучението ще се организира в Градска библиотека - Асеновград ( https://libasenovgrad.com/ ), която, като член на мрежата, ще е хазаин. Сесиите ще стартират в 13:30 ч. и ще приключат в 14:30 ч. Участието е гратис.
 
Желаещите да участват, следва да попълнят (на латиница) поръчка за присъединяване на следния линк. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР