В асансьорите в моловете не бива да се качват повече

...
В асансьорите в моловете не бива да се качват повече
Коментари Харесай

От утре в моловете: До четирима души в асансьор, до седем – на ескалаторите

" В асансьорите в моловете не трябва да се качват повече от четирима души, а на ескалаторите се позволяват до 7 души на разстояние от метър и половина сред тях ", уточни маркетинг мениджърът на един от столичните молове Силвия Чапарова пред NOVA.

За консумация на храна ще бъдат отворени единствено терасите.

Дрехите и обувките ще могат да се тестват.

Наемателите на магазините ще обезпечават дезинфектанти и спазването на нужната отдалеченост. Броят на посетителите в тях ще е съгласно размера на комерсиалния обект.

Пробните и тоалетните пък ще се употребяват през една.

Чапарова уточни, че няма да има ограничаване в броя на посетителите, които наложително би трябвало да бъдат с маски. „ Маските са наложителни във всички вътрешни пространства на територията на мола.”, посочи тя. На местата, където се чака скупчване обаче ще има спомагателни ограничения. Ще има и стикери, които ще показват къде би трябвало да се изчаква.

„ Утре в 10.00 ч. ще сме подготвени да посрещнем нашите гости. Подготовката в нашия търговски център тече трескаво. До края на днешния ден ще бъдем подготвени на 100% с безусловно всичко, което би трябвало да спазим по заповедта”, уточни маркетинг мениджърът на един от столичните молове. Разделението на входовете на входове и изходи е главната мярка в комерсиалните центрове.

„ Трябва да помогнем на хората да се ориентират добре в ситуацията и коя от вратите могат да употребяват. Освен обозначителните знаци, ще имаме разграничителни ленти, с цел да не се пресича човекопотокът.”, изясни тя. Представители на охранителната ни компания също ще оказват помощ на клиентите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР