В арт средите се разправя, че Виктор започнал да върти

...
В арт средите се разправя, че Виктор започнал да върти
Коментари Харесай

Журналистка разбила брака на Параскева Джукелова


В арт средите се разправя, че Виктор почнал да върти обич с известна журналистка, само че за неволя 48-годишната актриса научила, бързо стегнала куфарите и се изнесла от общия им дом. Паца, както я назовават приятелите ѝ, не съумяла да преглътне унижението и решила да постави точка на дългогодишното им общуване. В името на щерка им Калина двамата завършили връзката без кавги и, за благополучие, през днешния ден са в другарски връзки, признава звездата от Панагюрище, писа „ Уикенд “.

Последната обща обществена поява на Параскева и Виктор бе през ноември 2017 година на премиерата на кино лентата „ Възвишение”, чийто режисьор е точно Божинов. По това време двамата към този момент живеели настрана, само че от благовъзпитание решили да го играят щастлива двойка, издадоха наши читатели от обкръжението им.

„ Бяхме дружно повече от 15 години. Запознахме се сред „ Сезонът на канарчетата” и преди „ Суламид”, призна неотдавна надарената актриса. Една от най-красивите ни артистки не е крие, че не е привърженичка на брака и поради това двамата с Божинов не са ходили в гражданското.

„ Зрели хора сме. Знаем какво желаеме един от различен. С булчинска рокля съм се снимала в киното, тъй че съм се виждала. Не ми е огромен мерак”, посочи преди време ученичката на Стефан Данаилов. Джукелова призна и друга драма, че роди прелестната си щерка след цели 10 години ин витро процедури. Въпреки проблемите дребната Калина е най-голямото ѝ благополучие в живота.

Така Параскева през днешния ден е сама, без поддръжката на мъжко рамо, само че към този момент претърпяла раздялата и гледа напред. Едва в този момент, откакто отшумяла болката от разлъката, двукратната носителка на премията „ Златна роза” за най-хубава женска роля се осмели да признае, че към този момент с Виктор не са семейство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР