В Арсенал се възползват от липсата на мачове и са

...
В Арсенал се възползват от липсата на мачове и са
Коментари Харесай

Арсенал активно работи по селекцията

В Арсенал се възползват от неналичието на мачове и са съсредоточили всичките си старания върху лятната селекция. Те към този момент са влезнали в договаряния за няколко играча и се чака скоро да се договорят и за първите си попълнения.

Две от задачите им са във Франция. Лондончани са доста покрай привличането на Лайвен Курзава от Пари Сен Жермен. Бранителят от дълго време е наблюдаван от " артилеристите " и в този момент те имат опция да го вземат като свободен сътрудник, защото договорът му с парижани изтича през лятото.

Интерес към левия бек има от редица европейски тимове, като измежду тях са Барселона и Ювентус. Арсенал обаче е в напреднали договаряния и се надява да реализира сделка с играча в околните дни.

Arsenal won rivals to sign Paris Saint-Germain defender Layvin Kurzawa. https://t.co/ELOoQRnJXX pic.twitter.com/BwZdQ2qNVy
— RedSoccerInfo (@red_infoSoccer) April 16, 2020
" Топчиите " са почнали договаряния и за централния бранител на Реймс Алекс Дисаси. Първоначалното питане бе през декември, само че тогава отговорът беше, че клубът няма предпочитание да се разделя с него. Договорът на Дисаси обаче изтича след една година и в Реймс са се примирили с разлъка. Те имат намерение да го продадат, с цел да не го изтърван като свободен сътрудник. Бранителят е оценен на 15 милиона паунда.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета желае да укрепи защитата, която е доста нестабилна през последните години. През лятото в Лондон ще дойде и Вилиам Салиба от Сент Етиен. Той бе притеглен предишното лято, само че бе оставен чартърен във Франция за още един сезон.  Арсенал с първи трансферен ход измежду огромните клубове в Премиър лийг
Вчера пък излезе информация, че " артилеристите " са отправили оферта за халфа на Атлетико Мадрид Томас Партей. Те са подготвени да дадат 50 милиона евро за него, като това е откупната уговорка на футболиста.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР