В Арсенал“ прекарах 4 г., за които се научих на

...
В Арсенал“ прекарах 4 г., за които се научих на
Коментари Харесай

Красимир Кросачки „В темпото на Кари“: В „Челси“ децата тренират заедно с първия отбор

В „ Арсенал “ прекарах 4 година, за които се научих на доста неща. Офертата от „ Челси “ пристигна в края на сезона, когато ми изтичаше договорът. Аз съм почитател на „ Челси “ и избрах да я приема.

Това сподели „ В темпото на Кари “ българският треньор по футбол за деца Красимир Кросачки, който сполучливо се развива кариерата си в треньорската област към този момент в академията на Челси. 

В „ Арсенал “ децата са отделени от първия тим, а в базата на „ Челси “ всичко е на едно и ситуацията е радикално друга. Тренират едни до други.

Занимавам се с деца от 6 до 18 година, в този момент няма българчета в „ Челси “. Имаше едно момче вратар, само че мина в „ Кристъл палас “.

Една от главните разлики сред България и Англия е манталитета на децата. В Англия всичко е на готово - отиваш на стадиона и започваш да тренираш, а в България постоянно има някакви проблеми с база, принадлежности и други Тук си има едно аматьорско равнище и след това професионално, а в България всеки може да играе против всеки.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР