В ареста за срок до 72 часа Окръжната прокуратура във

...
В ареста за срок до 72 часа Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

Задържаха трима за производство на амефетамини във Варна

В ареста за период до 72 часа Окръжната прокуратура във Варна задържа двама мъже и една жена за довеждането им пред съда. Те са привлечени като обвинени за разпространяване на високорискови наркотични субстанции и произвеждане на амфетамини в специфична лаборатория.
Лабораторията за амфетамините била основана на адреса на един от обвинените. На различен адрес във Варна при претършуване са открити и конфискувани прекурсори за производството, химически субстанции и уреди.
В миг на разпространяване на марихуана чиновниците на полицията под управлението на Окръжната прокуратура във Варна са влезнали на адреса, където ставала продажбата.
Назначени са съдебно-химични експертизи на откритите и конфискувани наркотични субстанции и прекурсори, които ще открият типът, количеството и процентното им наличие.
Продължават процесуално-следствените дейности по формираното досъдебно произвеждане. Тримата са престъпно проявени, а единият от обвинените е осъждан. Прокуратурата ще изиска от Варненския областен съд определянето на най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на тримата обвинени - задържане под стража.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР