В ареста остават 4-ма от общо 9-тимата задържани българи от

...
В ареста остават 4-ма от общо 9-тимата задържани българи от
Коментари Харесай

Четирима от трафикантите на български бебета остават в ареста в Гърция

В ареста остават 4-ма от общо 9-тимата арестувани българи от канала за трафик на бебета в Гърция, който беше разрушен в петък. Останалите 5 бяха освободени при ограничаващи условия. Задължително е явяване в полицейското ръководство за автограф до формиране на дело и е неразрешено овакантяване на страната, оповестява „ Български вести “.

По случая гръцката полиция работи месеци наред, като през последните седмици двойка служители на реда се внедрили посредством медиатор с готовност да закупят българското бебе.

Сделка е станала в жилище в квартал „ Кипсели “ в центъра на Атина. Там гръцкото семейство е трябвало да заплати 18 000 евро, с цел да получи бебенце на 4 дни, което преди този момент е минало през съответния медицински обзор, с цел да бъдат уверени купувачите, че взимат крепко дете.

Арестувани са 8 български жители сред които 5 дами и 3 мъже, както и една грузинка.

Една от българките е била в напреднала бременност, три очевидно родили преди дни, а една 40-годишна е изпълнявала ролята на медиатор и директен асистент на водача на веригата. Двама от мъжете на възраст 41 и 32 години са били виновни и следили дамите, настанени във въпросното жилище.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР