В ареста остава Георги Семерджиев, реши състав на Софийския апелативен

...
В ареста остава Георги Семерджиев, реши състав на Софийския апелативен
Коментари Харесай

Георги Семерджиев дори нямал лична карта, остава в ареста

В ареста остава Георги Семерджиев, реши състав на Софийския апелативен съд с ръководител Калин Калпакчиев и членове Величка Цанова и Весислава Иванова. Мъжът, който даже нямал персонална карта, е с 5 обвинявания, главното е, че в злополука при започване на юли умъртви 2 девойки в София.

Има доста доказателства, които сочат, че точно Семерджиев е бил зад кормилото на джипа, уточни Калпакчиев. Бившият футболист избяга след злополуката. В джипа обаче бяха открити голям брой ДНК следи от мъжа. Част от тях били по скоростния лост. Раните по тялото на наказания като наркодилър мъж пък съответствали на тези, които могат да се получат при злополуката, написа " 24 часа ".

Семерджиев има 5 обвинявания, главното е, че в злополука при започване на юли в София умъртви 2 дами. Тогава със 166 км/ч минал на алено.

Освен за гибелта на двете девойки, някогашният футболист е упрекнат и че е карал без брошура, дрогиран с метамфетамин, както и че е държал дрога в колата си. Той е измамен под отговорност и за това, че е карал с подправена шофьорска брошура, сякаш швейцарска. Тя му била отнета месец преди злополуката, когато още веднъж го хванали да кара дрогиран. Тогава свалили номерата на джипа му.

Затова той карал с подправени, сякаш издадени в Германия.

Решението на съда е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР