В ареста остава 32-годишният мъж, който преди 10 години уби

...
В ареста остава 32-годишният мъж, който преди 10 години уби
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста 32-годишният, убил жена преди 10 г.

В ареста остава 32-годишният мъж, който преди 10 години умъртви жена, пробвайки се да я обере. Делото за мярката на обвинения бе гледано при закрити врата по гледище на арестувания. Мотив за настояването му бе, че се налагало да изнесе детайлности от интимния си живот и не желаел те да стават обществено притежание. Извършителят е шеф билярден клуб в Пловдив, а негов съизвършител и подстрекател на убийството е синът на 56-годишната жена, трансформирала се в жертва, който същ е на 32 година Самият той е умрял при злополука в Слънчев бряг, три години след гибелта на майка си.
Така, след траялото 10 години следствие , единственият обвинен и упрекнат по случая е шефът на пловдивски билярд клуб. По време на съвещанието магистратите взеха решение, че има задоволително доказателства и заплаха мъжът да се укрие. Това бе главният претекст той да бъде оставен в ареста. Определението не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Апелативния съд-Пловдив.
Припомняме, че 32-годишният мъж бе притеглен като обвинен на 22.05.19 година от Окръжна прокуратура в града под тепетата. Той е упрекнат в това, че на 30.09.09 година е лишил непознати движими движимости – дамска чанта, съдържаща документи, портфейл, ключове и пари, от владението на 56-годишна жена, с желание незаконно да ги присвои. За да извърши действието си той е използвал мощ. В злополучния ден жертвата се е прибирала в жилищната кооперация, в която живеела. На стълбището след входната врата тя била нападната от чужд мъж, който дръпнал дамската й чанта и побягнал. 56-годишната жена се пробвала да задържи движимостите си, заради което била влачена от нападателя. А когато се развикала за помощ той й нанесъл пет прободно-порезни рани с нож в региона на корема и предмишницата.
Съседи повикали Бърза помощ, само че макар лекарската интервенция, потърпевшата е умряла седмица по-късно. Първоначално причинителят на закононарушението не е бил открит. През предходната година делото е било обновено с оглед нужда от осъществяване на спомагателни дейности по следствието. Първоначално 32-годишният мъж бе арестуван за 72 часа, само че след това бе взета мярка за непрекъснат арест, по отношение на него. За закононарушението, по което е упрекнат, законът планува наказване от 15 години до 20 години „ отнемане от независимост “, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР