В ареста на полицията се оказа мъж от врачанското с.

...
В ареста на полицията се оказа мъж от врачанското с.
Коментари Харесай

Алкохолик опита да запали магазин два пъти

В ареста на полицията се оказа мъж от врачанското с. Търнава, опитал се два пъти да възпламени несполучливо магазин за плодове и зеленчуци в селото.

Първата офанзива пироманът направил в понеделник през нощта. 44-годишния мъж излял бутилка с нафта и драснал клечката. Огънят горящ, само че загаснал бързо и не съумял да нанесе вреди на магазина.

Рано сутринта във вторник пишман пироманът опитал още веднъж да възпламени магазина като този път излял цяла туба нафта в складирани извън чували със семена. И този път обаче огънят бързо утихнал и нанесъл единствено незначителни вреди.

Когато притежателите отворили магазина и забелязали следите от огнените офанзиви, неотложно подали сигнал в полицията, откъдето почнали следствие.

Ченгетата бързо стигнали до несполучливия подпалвач, който се оказал локалния алкохолик Веско Г., прочут в селото с прякора си Пишлето.

Той живеел при мизерни условия в къща точна против атакувания магазин. След следващия си запой решил да накаже притежателите на зарзаватчийницата, тъй като от там не му давали да пазари на вересия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР