В апелът ни не се цитират мандати или коалиции. Всички

...
В апелът ни не се цитират мандати или коалиции. Всички
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: 30 години се борим за по-добро бъдеще и сега някой иска да ни вкара в Евразия

В апелът ни не се цитират мандати или обединения. Всички новинарски излъчвания би трябвало да стартират и да приключват с зов за сформиране на кабинет. В противоположен случай, всичко, което е реализирано до в този момент го тласкаме обратно. Става въпрос за проевропейско държавно управление, което да реализира нещата потребни за нашето развиване. Това съобщи някогашният основен договарящ с Европейски Съюз Владимир Кисьов  Владимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, претендент за кмет на София, повдигнат от Съюз на демократичните сили. Кисьов е роден в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Думите му са във връзка политическата рецесия, към която сме се запътили поради отхвърли на избрани политически сили да сформират кабинет. Припомняме, че видни интелектуалци разпространиха зов за коалиция на проевропейските партии.

„ Аз сложих подписа си със схващане за отговорността, която имаме за влизането в Европейски Съюз и НАТО, развиването на една европейска страна. Има доста доказателства, че рискът да бъдем отклонени от този път нараства с всяко държавно управление “, предизвести някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов.

„ В апела се споделя, че би трябвало да има ясни цели и да има министър председател, който се употребява с огромно доверие, с цел да извърши тези цели “, посочи той.

„ Една-единствена партия се държи обикновено, за жал. Движение за права и свободи поддържа всички тези полезности. Не е загърбен никой. Срамота е! Срам ме е, че познавам огромна част от тези политици, които не желаят да сформират държавно управление. Дайте да оправим нещата! 30 години се борим за по-добро бъдеще и в този момент някой още веднъж желае да ни вкарва в Евразия “, не скри гнева си Кисьов.

„ Никъде в апела не се загатва коалиция и мандат. Време е политиците да поемат своята отговорност. Ние им предлагаме решение, както го направи президентът Петър Стоянов. Президентът Радев разделя обществото “, прикани Шаламанов.

Кисьов посочи, че водачите би трябвало да се оттеглен и да се извади консенсусна персона. „ Лидерите би трябвало да седнат на една маса и да изгладят разликите “, добави той.

„ Как може да нямаме позиция за Украйна – единствено ние от 27 страни? Срамота! “, приключи Владимир Кисьов  Владимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, претендент за кмет на София, повдигнат от Съюз на демократичните сили. Кисьов е роден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР