В Антоновско е засечен шофьор, управлявал със 119 километра в

...
В Антоновско е засечен шофьор, управлявал със 119 километра в
Коментари Харесай

В Антоновско е засечен шофьор, управлявал със 119 км в час в населено място

В Антоновско е засечен водач, управлявал със 119 километра в час в обитаемо място. Превишаването на оптимално допустимата скорост е с 69 км/ч и е открито на 4 март в село Моравица, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище след профилирана интервенция за възстановяване на пътната сигурност.

Полицейските чиновници са съставили общо 102 акта за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата и по Кодекса за застраховането. Издадени са 29 заповеди за използване на насилствена административна мярка. Операцията е извършена в интервала 25 февруари-6 март на територията на цялата област Търговище.

Установени са трима водачи, управлявали с централизация на алкохол в издишания от тях въздух над 1,2 промила. По случаите са стартирани бързи полицейски производства. Най-високата открита при пробите стойност на алкохол е 1,94 промила.

При инспекциите е открит и лидер, карал с централизация на алкохол в издишания от него въздух сред 0,8 и 1,2 промила. На съответните водачи са формирани актове за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.

Засечени са и двама водачи, управлявали без да имат удостоверение за правоуправление. На тях също са формирани актове за определяне на административно нарушаване, прецизират от Дирекцията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР