В Анкара по време на среща на Парламентарната асамблея на

...
В Анкара по време на среща на Парламентарната асамблея на
Коментари Харесай

Украински депутат нападна руски дипломат на форум в Анкара

В Анкара по време на среща на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо съдействие украинският народен представител Александър Мариковски атакува с юмруци секретаря на съветската делегация Валерий Ставицки. Впоследствие руснакът е приет в болница, за това оповестява съветската организация ТАСС.  

Причината за държанието на Мариковски е изяснена от оповестен в обществените мрежи клип на украинския публицист Денис Гороховски.

На фрагментите се вижда по какъв начин Ставицки се промъква зад Александър Мариковски, издърпва украинското знаме от ръцете му и стартира да отстъпва. Тогава украинският народен представител се нахвърля върху руснака и след един пестник в главата си връща знамето.

По-рано по време на съвещание на Парламентарната асамблея представители на Украйна направиха опит да пресечен речта на съветската делегация, като развяха знамената си. Стигна се до словесна престрелка сред участниците в срещата.

Председателят на Великото национално заседание на Турция Мустафа Шентоп прикани участниците да се въздържат от " неуместни дейности ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР