В английския град Стивънидж в графство Хертфордшир домашен любимец от

...
В английския град Стивънидж в графство Хертфордшир домашен любимец от
Коментари Харесай

Загубило се куче се прибра с автобус в Англия

В британския град Стивънидж в графство Хертфордшир домакински любим от породата бордър коли избягал от стопаните си по време на разходка, само че по-късно се прибрал самичък с рейс, споделя вестник " Сън ".

Собственичките на Пепър , както се казвало кучето, били доста обезверени от бягството. 25-годишната, Шарлот Джоунс и 23-годишната Шафран Капс незабавно пуснали публикация в интернет и почнали независимо търсене, което не дало резултат.
 
via
— Hilde Sørensen (@HildeSrensen1)
Според Капс всичко се трансформирало, когато съседка й се обадила и споделила, че е видяла Пепър в рейса. „ Вашето куче е в рейс номер седем “, споделила дамата и изпратила на притежателите фотография на обичания им Пепър. Тя решила да помогне на бордер коли и помолила водача да го остави в превоза до нужната спирка.

Оказа се, че след бягството Пепър пристигнал на спирката и е изчакал рейса, в който нормално се вози с Капс и Джоунс. То се качило, возило се до мечтаната спирка и слязло. Жената, която разпознала кучето, слязла с него и изчакала стопанките му да си го вземат.

„ Бяхме толкоз признателни, че предложихме да почерпим дамата задето се бе погрижила за Пепър и ни оказа помощ да се съберем още веднъж, само че тя отхвърли “, призна
Джоунс и добави, че тя и Капс са доста горди с умното си куче.

По-рано беше обявено, че в американския град Дотън, щата Алабама, изгубено куче е търсило в града седмици наред стопанката си и най-после я е намерило на касата в магазин. Тя забелязала, че домашният любим не е измършавял, и допусна, че общителните хора са го хранили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР