В английския град Лонг Ийтън, графство Дербъшир, 56-годишният Мик Брамън

...
В английския град Лонг Ийтън, графство Дербъшир, 56-годишният Мик Брамън
Коментари Харесай

Това е най-невероятната любовна история, която сте чели

В британския град Лонг Ийтън , графство Дербъшир, 56-годишният Мик Брамън видя фотография на жена върху рекламен афиш, влюби се в нея и откри метод да се свърже с нея, след което двамата се сгодиха. 

Един ден Брамън видял реклама за погребални услуги в града, на която имаше фотография на русокоска на име Луиз Кук, директорка на уредника на погребението, споделя Daily Mirror. Британецът беше толкоз впечатлен от дамата, че реши да я откри и да я опознае. „ Тя беше извънредно красива “, призна той.
 Семейство откри загадка кутия в стената и завоюва милиони от нея Семейство откри загадка кутия в стената и завоюва милиони от нея
Семейство от френския град Куимпер завоюва над милион евро от кутия със златни монети, открита в дома им, заяви The Guardian. По вре...

Мъжът откри фейсбук страницата на Кук, изпрати й своя фотография пред афиш с нейната фотография и я предложения на среща. „ Отначало не смятах да се срещам с него, тъй като неотдавна скъсах с предходния си сътрудник и не желаех нова връзка. Снимката беше повода, заради която най-сетне се съгласих да отида на среща. Мислех, че имаме сходно възприятие за комизъм “, сподели Кук.

Две години след първата среща двойката се сгоди. Кук и Брамън възнамеряват да се оженят през декември в локалния параклис. „ Ние ще бъдем първата двойка, която ще се ожени в параклиса и съм доста признателен, че ни беше разрешено да създадем това “, сподели британецът.

По-рано беше обявено, че гражданин на британския град Шефилд, Южен Йоркшир, който конфигурира билборд в центъра на Манчестър, обявяващ търсенето на момиче, съумя да откри любовта си. В изявление за кореспонденти той изрази вярата, че „ триумфът му ще насърчи други мъже със междинни външни данни, които също търсят обич “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР