В английския град Хайтсхед бе открит първия бордей със секс-роботи,

...
В английския град Хайтсхед бе открит първия бордей със секс-роботи,
Коментари Харесай

В Англия откриха първия бордей със секс-роботи, където има дори "девственици"

В британския град Хайтсхед бе открит първия коптор със секс-роботи, пишат локални медии. Идеята за него принадлежи на 40-годишния бизнесмен Греъм.


За базова цена от 130 американски $, гостите получават двуместно легло за час и секс-робот по желание.

Ако преживяването се хареса на клиента, той може да си купи кукла за цена, по-висока от пазарната. Така Греъм пласира продукцията на производителя Мат Макмалън, шеф на най-голямата компания за такива машини, основана в Сан Диего, Калифорния.

Греъм твърди, че неговите клиенти нямат нищо срещу потреблението на кукли, които са били у различен преди този момент. Според него единствено 30 % от мъжете желаят, по този начин да се каже - девствени роботи. Единственото, което безпокои локалната общност, след откриването на бордея е, че това е един тип проваляне на античната специалност. Той също по този начин е уверен, че секс роботите - това е бъдещето на секс промишлеността.

" Винаги съм знаел, че промишлеността със секс роботите ще бъде приета за естествена. Някои мъже към този момент си имат същински хареми от кукли. Други си играят с тях в продължение на няколко дни, а по-късно ги препродават. Трети даже се женят... " споделя Греъм.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР