В английския град Чешир, компания приятелки откри капсула за време,

...
В английския град Чешир, компания приятелки откри капсула за време,
Коментари Харесай

Приятелките намериха капсула на времето с "плашещо точни прогнози"

В британския град Чешир, компания приятелки откри капсула за време, която са били заровили преди 22 години. Според английския вестник Daily Mirror множеството прогнози от написаното вътре са се сбъднали.

Шестимата приятелки Джема Линч, Ема Пейдж, Емиан Пейдж, Сиан Макгрейър, Джема Албистън, Джема Руфджедж и Кати Уин решили да оставят спомен за другарството си попълвайки капсулата на време с разнообразни предмети.

Те я заровиха в земята през 1997 година С течение на времето девойките изгубили връзка между тях, откакто приключили учебно заведение и не запомнили за съществуването на съкровището си.

Наскоро обаче, след 22 години, една от тях видяла телевизионно предаване за капсула от време и реши да се свърже с някогашните си другари посредством Фейсбук.

Тогава британците, които към този момент са на 37 години, се въоръжиха с лопати и металотърсачи и потеглиха да търсят капсулата. Те признали, че са крещяли от наслада, когато я открият.

Жените донесли находката в къщата на един от тях и почнали да учат предмети, които са сложили там като тийнейджърки.

Сред тях били списания, сладкиши, фотографии, както и "плашещо точни " прогнози, които приятелките писали една за друга.

Те били шокирани, когато научиха, че множеството от нещата са се сбъднали. "Ще се бракосъчетавам идната седмица и едно от девойките ми е бе нарисувало сватбена рокля, доста сходна на моята ", признава Джема Линч.

Пейдж, както написа в детството им, щяла да стане преподавател в началното учебно заведение, Албистън пък да работи с животни.

Днес едната преподава 15 години, а Макгрийри стартира да работи в домашни любимци, както са планували приятелите им.

Жените споделиха, че са прекарали отлично дружно и са получили доста позитивни страсти.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР