В Англия всички погледи вече са насочени към започващото утре

...
В Англия всички погледи вече са насочени към започващото утре
Коментари Харесай

БНТ 3 ще излъчи на живо 15 срещи от Европейското първенство по футбол за жени в Англия

В Англия всички погледи към този момент са ориентирани към започващото на следващия ден европейско състезание по футбол за дами.

Домакините, които са твърдо решени да завоюват първа купа на Стария континент в историята си, посрещат в мача на откриването състава на Австрия. Двубоят можете да гледате онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3 от 21:30 часа българско време.

Англия е безапелационен любимец на букмейкърите за срещата на следващия ден, а в допълнение домакините са считани и за съществени кандидати за купата, дружно отборите на Испания и Франция.

На Острова се вълнуват доста от мениджъра на Англия Серина Вигман, която бе отпред на Нидерландия през 2017 година, когато „ лалетата “ победиха за първи път като шампионки на Европа.

В отсъствието на Стеф Хютън, лентата на Англия ще бъде на ръката на Леа Уилямсън, а вярата на домакините за попадения са свързани с най-много с голмайстор №1 в историята на отбора Елън Уайт.

На шампионата вземат участие 16 тима, като дуелите ще се проведат на 10 стадиона, измежду които „ Уембли “ и „ Олд Трафорд “. Българска национална телевизия 3 ще покажа онлайн 15 срещи от шампионата, а финалът е на „ Уембли “ на 31 юли.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР