В Англия продължават да дават луди пари за футболисти със

...
В Англия продължават да дават луди пари за футболисти със
Коментари Харесай

Ман Юнайтед плати 40 милиона паунда за сръбски средняк от Челси

В Англия не престават да дават луди пари за футболисти със напълно елементарни качества. Манчестър Юнайтед разгласи прехвърлянето на Неманя Матич от Челси. Договорът на играча е за 3+1 години.

Двата клуба не оповестиха цената на договорката, само че съгласно BBC тя е за 40 млн. паунда. Националът на Сърбия стана непотребен в сметките на Антонио Конте. Той беше непрекъсната големина в отбора, спечелил купата през миналата акция в Премиършип, само че очевидно не чак толкоз значима.

28-годишният Матич се трансформира в третото ново попълнение на Юнайтед за лятото след Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку. Жозе Моуриньо обаче желае най-малко още един нов.

Матич получава фланелката с №31, която принадлежеше на Бастиан Швайнщайгер. Така се удостоверява, че публикуваната в неделя фотография на сърбина с подготвителен екип на “червените дяволи ” с въпросния номер е била същинска.

Прав е Фабрицио Раванели, някогашният италиански национал. Онзи ден съобщи, е при тези футболисти ще коства 80 милиона евро и ще вкарва по 60 гола на сезон. т бялото перо, който вкара 5 на ЦСКА в един мач, е талант, съпоставен с Матич. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР