В Англия днес влакове почти няма да се движат, тъй

...
В Англия днес влакове почти няма да се движат, тъй
Коментари Харесай

И машинистите в Англия стачкуват за по-високи заплати, движението на влакове спря

В Англия през днешния ден влакове съвсем няма да се движат, защото машинистите започнаха втора 24-часова стачка за седмицата, оповестява сътрудник на.

Машинистите не престават стачките във връзка със остарелия спор за по-добро възнаграждение. Първата стачка за седмицата бе извършена в сряда.

 Хиляди английски учебни заведения затварят поради най-голямата стачка от десетилетия (снимки) Виж още

Стачкуват членове на синдиката Aslef, които отхвърлиха следващото предложение за нарастване на заплатите с аргумента, че е много под равнището на инфлацията.

Има сведения обаче, че други синдикати може би са пред реализиране на договорка с работодателите. Това се отнася най-много за RMT, най-големият профсъюз, защитаващ ползите на транспортните служащи, чиито стачки през декември нанесоха загуби от 480 милиона паунда на промишлеността под формата на непродадени билети. RMT сега води дейни договаряния.

Днес стачкуват също водачите на рейсове, само че това визира единствено някои елементи на Лондон, както и учителите в два региона на Шотландия.

Добра вест за жителите е, че няма планувани стачки през уикенда. Но това е нещо като мъртвило пред стихия, тъй като в понеделник ще се състои една от най-големите стачки в историята на националното опазване на здравето с присъединяване на стотици хиляди медицински сестри и парамедици.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР