В американския град Лас Вегас момиче, облечено в сватбена рокля,

...
В американския град Лас Вегас момиче, облечено в сватбена рокля,
Коментари Харесай

Момиче в булчинска рокля цъфна в работата на гаджето си и му постави ултиматум ВИДЕО

В американския град Лас Вегас момиче, облечено в сватбена рокля, се появи на работното място на приятеля си със духовник и другарка и му сложи ултиматум. Кадри, запечатали случилото, се появиха в TikTok.

Младата жена, издокарана като младоженка, влиза в магазина, в който работи гаджето й, и го слага пред избор: или ще се оженят, или ще се разделят.

„ Преди две години постави пръстен на пръста ми. Дойде време да направиш това или да се разделим. Така че или се женим тъкмо в този момент, или си потеглям. Излизам от играта, в случай че не ме вземеш за жена навръх секундата. Довела съм духовник и Емили, тя ще бъде свидетел”, споделила младата жена.

Необикновената сцена бързо събрала навалица от любопитни зяпачи, които почнали бурно да приветстват смелото момиче и да дават напън на ошашавения юноша да даде позитивен отговор.

Момчето и момичето се отдръпнали на къс диалог. До какво решение са достигнали обаче, не излиза наяве.

Видеото, което бе оповестено в профила на @boymom_ashley, се трансформира в същински вирус и небрежно събра хиляди лайкове.
„ Не зная дали това се е случило в действителност, само че в случай че ти се постанова да караш някого да прави нещо, значи този човек просто не ти подхожда”, „ Признай си го, момиче, ти не си му нужна”, разясняват интернет потребителите.

Part 1. The best part of my week watched this woman hunt her man down that works at target!! 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР