В Америка полицията разследва мистериозна смърт на летище в щата

...
В Америка полицията разследва мистериозна смърт на летище в щата
Коментари Харесай

В САЩ мъж се качи в двигателя на самолет и загина

В Америка полицията проверява мистериозна гибел на летище в щата Юта. 30-годишен мъж се е качил в мотора на самолета и е умрял. CNN пише за това.

Инцидентът е станал късно вечерта на 1 януари на интернационалното летище в Солт Лейк Сити. Мъжът стигнал до предпазената зона през спешния излаз от терминала. Журналистите пишат, че самолетът е стоял в края на пистата и служащи са размразявали леда. Мъжът изтичал до самолета и се качил в мотора.

Спасителите са разкрили потърпевшия. Отбелязва се, че той е бил в безсъзнание и не може да бъде реанимиран. Установява се и каква тъкмо е повода за гибелта.

От полицията оповестяват, че починалият е гражданин на Парк Сити, който е имал и бордна карта за полет до Денвър.

Един от водачите е видял мъжа да се насочва към самолета. Няколко минути по-късно чиновниците на реда разкрили движимости на починалия, в това число облекла и обувки, които той бил оставил на пистата.

Около 10 минути след началото на издирването летищните контрольори съобщили, че мъжът е на една от платформите, където се е качил под самолета. След това от полицията поискали от авиодиспечерите да наредят на водача да спре моторите на самолета.

Мъжът е изваден, само че е умрял на място. В момента се открива повода за гибелта, ще бъде направена и токсикологична експертиза. Местната полиция проверява случилото се.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР