В Америка един от всеки седем души в момента се

...
В Америка един от всеки седем души в момента се
Коментари Харесай

Алкохоличка избяга от къщи, за да пие до смърт, но... СНИМКИ

В Америка един от всеки седем души сега се бори с алкохолизма. От тях лекуване получават едвам 10%.

Мег била една от тези, на които пиенето взело фамилията, достолепието и здравето.

Много хора от обкръжението й се опитвали да й оказват помощ, само че тя всякога отказвала. Накрая спечелила борбата с алкохола сама.

Станала бездомна и в действителност я излекувал самият престой измежду природата.



Мег Кристенсън почнала да пие още от пубертета. Също като доста младежи на нейните години, тя излизала на празненства, които поливала с всевъзможни напитки.

С течение на времето, обаче, алкохолът почнал да владее живота й. На 19 години към този момент била алкохоличка, мощно подвластна на дневната си дажба.

"Исках да пребродвам света, да се отърва от всичко това. Затова зарязах всичко и потеглих с палатка. В началото си мислех, че просто ще избягам някъде, където ще мога да пия непрекъснато. Загубих другари, персоналното си достолепие всичко. Имах кошмари и халюцинации. На процедура умирах ", спомня си Мег.



Макар и да била на края на силите си, да живеела на открито и да нямала пари, алкохолът продължавал да е за нея най-хубавият вид да прекара времето си.

"Сестра ми се самоуби поради алкохола. Обмислях и аз да направя това. Но най-после се стопирах, споделих си, че родителите ми не заслужават това ", спомня си младата жена.



След няколко години, прекарани без дом, Мег взема решение да стартира да се бори с алкохола.
Започнала да се грижи по малко за себе си. Преместила се с палатката на място край водата с невероятни гледки.

"Започнах да сея там зеленчуци, грижех се за градината си. Това ми оказа помощ да се съсредоточа на нещо друго, вместо на алкохола. Не ми оказа помощ никакво лекуване, само че най-после самата Майка Природа направи по този начин, че да спра да пия ", споделя историята си младата жена.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР