В акцията ще участват работници, наети от British Airways, включително

...
В акцията ще участват работници, наети от British Airways, включително
Коментари Харесай

Стачен сезон в Обединеното кралство

В акцията ще вземат участие служащи, наети от British Airways, в това число личният състав, който ревизира товарите, влизащи в летището, Стачният интервал съответствува с великденските ваканции на учениците, а повода за стачката е нескончаем, само че към момента забранен спор за заплащанията, напомня Военновъздушни сили.

В свое изказване, от ръководството на Хийтроу споделят, че ще вкарат проект за изключителни обстановки и твърдят пасажерите, че летището ще бъде „ отворено и ще работи, макар ненужните закани за стачка от страна на Unite “. Според компанията, те са предложили на стачкуващите „ нарастване на заплащането от 10%, което побеждава инфлацията ”.

Но Unite са на мнение, че това не компенсира годините на „ замразени ” и на практика намалели заплати. Генералният секретар на синдиката Шарън Греъм означи, че служащите на Хийтроу „ просто не могат да свържат двата края, заради ненужната лакомия на основния изпълнителен шеф и висшите мениджъри, които доволстват с големите си заплати “. Същевременно Греъм посочи, че летището дължи триумфите си главно на служащите, които...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР