В акцията по засаждане на цветята се включиха и немалко

...
В акцията по засаждане на цветята се включиха и немалко
Коментари Харесай

Деца засадиха розова градина в центъра на Караманово

В акцията по засаждане на цветята се включиха и значително поданици на обитаемото място

Нова градина от розови шубраци блестна в центъра на Караманово. Цветята бяха засадени от деца от ДГ „ Радост “. Малките фенове на хубостта освен ще се грижат и поливат растенията, само че и дадоха обещание в никакъв случай да не късат розовите пъпки. Инициативата за ободряване на пространството в центъра на обитаемото място, подета от НЧ „ Светлина “, бе задушевно призната и от екипа на локалното кметство. В акцията по засаждане на цветята се включиха и значително поданици на обитаемото място, които осигуриха нужното количество пръст от близкия горски масив.

„ Инициативите на читалището съвсем постоянно намират поддръжка от детската градина. Малките палавници постоянно се включват в наши мероприятия. Така се получи и при засаждането на розите. Царицата на цветята скоро ще краси центъра на селото ни “, показа секретарят на читалищното настоятелство Петя Герасимова.

По думите на педагозите децата от ранна възраст получават трудови привички, научават се да харесват и ценят красивото. Преди да се допрян до цветята и градинските принадлежности малчуганите с внимание изслушаха приказката „ Марти в гората “ и оцветяваха картини с обичани герои.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР