В акцията "Елха на желанията" президентът на Русия Владимир Путин

...
В акцията "Елха на желанията" президентът на Русия Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин изпълни желанието на тежко болно дете да прегърне истинска панда

В акцията "Елха на желанията " президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През извърши фантазията на тежко болно дете от Тулска област да прегърне същинска панда. Това заяви пресслужбата на общоруската акция за взаимопомощ "Ние дружно ".

Путин извърши заветното предпочитание на момченцето от Тулска област. На 5 декември по време на заключителното мероприятие в областта на доброволчество, онлайн маратона "Ние дружно ", президентът се включи в акцията "Елха на желанията " на благотворителния план "Мечтай с мен ". При онлайн връзка Путин избра две детски стремежи.

Едното от тях бе на 10-годишния Александър, който доста е желал да прегърне същинска панда, се показва в известието, представено от ТАСС.

Заедно с родителите си момченцето пристигнало в столицата и се срещнало с панда под надзора на сътрудници на Московския зоопарк. Те му разказали по какъв начин минава денят на животните, по какъв начин се грижат за тях и учат държанието им. "Саша посети специфичната зона за подготовка на огромните панди и даже направи неповторима тениска: дружно с пандата Жуи те нанесоха принтове на тениската ", се добавя в известието.

"За мен протичащото е нещо свръхестествено. Аз съм разчувствуван и щастлив. Много обичам пандите - те са огромни и пухкави ", споделило момчето. Сътрудниците на зоопарка подарили на Саша панда играчка и създали обиколка с него и фамилията из цялата зоологическа градина.

— Alexander Redking (@AlexanderRedki3)
От 9 месеца Александър е с диагноза захарен диабет от първи вид. Болестта води до затруднения, измежду които е влошено зрение.

Акцията "Елха на желанията " цели да бъдат изпълнени фантазии на тежко заболели деца, сирачета и деца от обществено слаби фамилии, отбелязва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР