В акция на МВР са арестувани бившият премиер Бойко Борисов,

...
В акция на МВР са арестувани бившият премиер Бойко Борисов,
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Бойко Борисов е арестуван в Банкя

В акция на Министерство на вътрешните работи са задържани някогашният министър председател Бойко Борисов, някогашният финансов министър на ГЕРБ, някогашният началник на финансовата комисия в Народното събрание Менда Стоянова и пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Акцията е на Националната полиция и Европейската прокуратура, оповестиха офиицално от Министерство на вътрешните работи. Ведомството уточни, че това е станало в хода на огромна интервенция във връзка със 120 случая на Европейската прокуратура в България.

За формирани 120 следствия по сигнали за злоупотреби в България с европейски пари в сферите на земеделието, строителството и публичните поръчки.съобщи преди ден европейският прокурор Раура Кьовеши, чието посещаване продължи в четвъртък със среща с основния прокурор Иван Гешев.

На този стадий полицията е лимитирала придвижването на четиримата, до момента в който текат обиските, а по-късно ще бъдат арестувани за 24 часа с полицейско разпореждани. По-късно европейските делегирани прокурори могат да изискат от съда непрекъснатото им задържане под стража, без да имат до момента с прокуратурата, ръководена от Иван Гешев.

В къщата на Севделина Арнаудова е открит джип, който е благосъстоятелност на компанията " Аркад ", която построи продължението на " Турски поток " през България, заяви импровизирано източници на Министерство на вътрешните работи.

От ГЕРБ отхвърлиха да е арестуван водачът им, само че потвърдиха информацията, че 10 служители на реда са влезнали в дома на някогашния министър председател в Банкя. Пристигнали са към 20 часа и досега не престават да са там. Домът на Борисов се обискира, а начело стартират да се събират юношески деятели на партията.

 Министерство на вътрешните работи в Банкя при Бойко Борисов - задържан е (допълнена)

" Няма никой над закона ", написа сбито в профила си министър председателят Кирил Петков.



" 2 години Гешев правеше всичко допустимо да отърве съратниците си, откакто дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България. След сигнала ми и показанията пред европейската прокуратура от последния месец, през днешния ден най-сетне арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова. Истината постоянно става ясно. #БъдетеЗдрави ", написа минути по-късно и някогашният хазартен необут Васил Божков, който се намира в Дубай и от дълго време твърди, че е плащал подкупи за милиони на Борисов и Горанов.



Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР