В активната лента на пътя е било едно от убитите

...
В активната лента на пътя е било едно от убитите
Коментари Харесай

Адвокатът на Семерджиев нагло: Едното убито момиче е било на пътя

В дейната лента на пътя е било едно от убитите от Георги Семерджиев в злополука на 5 юли в София девойки. С този претекст, който аргументира с данни от видео от нещастието, юристът на мъжа - Мирослав Христов, изиска някогашният футболист да излезе от ареста.

Клипът е бил доказан от експертиза, добави мъжът, чийто клиент не участва на делото.

Адвокат Христов изиска Семерджиев да бъде пуснат под домакински арест. Намери забележки и по тестът, потвърдила, че осъжданият като наркодилър е карал дрогиран с метаамфетамин. Кръвта за нея бе взета ден след злополуката, тъй като Семерджиев се укриваше.

Няма цялост от данни, че дрогата, открита в джипа на Георги Семерджиев, е негова. Тя е 0,65 грама метаамфетамин на стойност 16 лева, само че нищо не я свързва с клиента ми, сподели още Христов. Наркотикът бе открит в подлакътника на джипа, който каращият без брошура мъж употребявал, предава " 24 часа ".

Освен за шофирането дрогиран и без брошура, както и за злополуката и метаамфетамина, Семерджиев е упрекнат и за прилагане на подправена брошура, сякаш швейцарска. Тя му била отнета месец преди нещастието. Тогава отново го хванали да кара дрогиран, само че мъжът избягал, преди да го задържат. Преди това свалили табелите му, по тази причина при злополуката карал с подправени.

Прокуратурата изиска Семерджиев да остане в ареста. Той бил там от 95 дни, а по закон може да бъде арестуван 210, преди делото да почне. Разследването е завършило, чака се скоро да бъде вкаран в съда обвинителен акт, показаха от държавното обвиняване.

В последна сметка съдът реши да остави Семерджиев зад решетките.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР