В Агенцията по вписвания са раздадени значителни бонуси, и то

...
В Агенцията по вписвания са раздадени значителни бонуси, и то
Коментари Харесай

В Търговския регистър си раздали 700 хил. лв. бонуси за месеците, когато се срина


В Агенцията по вписвания са раздадени обилни бонуси, и то тъкмо за месеците, когато Търговският указател се срина и не работеше близо 20 дни.

През октомври са били разпределени 700 хиляди лв. "допълнителни хонорари за реализирани резултати " за месеците юли, август и септември, оповестява в. "Сега ", като цитира свои източници. От пресслужбата на ведомството удостоверяват, че чиновниците са били поощрени, само че отхвърлят да оповестят с какви суми. В звеното работят към 600 души.

Според информацията на вестника, четирима софийски шефове са поделили сума от 20 000 лв.. Надолу по веригата разнообразни чиновници са получили по над 2000 лв.. Поощрени са и шефовете на отдели, които носят директна отговорност за блокирането на Търговския указател.

Най-малко са получили хората, които обслужват офисите на регистъра в провинцията - по под 700 лв.. Те изразили неодобрение от този факт, тъй като били най-пряко подложени на недоволството от обслужваните жители.

Решението за парични награди се взема персонално от шефа на Агенцията, съгласно Наредбата за заплатите. В случая това е новоназначената директорка Габриела Козарева.

На въпрос на изданието на какво съображение са раздадени
бонусите, отговорът на организацията е, че на служителите им се поставят по принцип.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР