В Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) инж. Дончо Атанасов, член на

...
В Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) инж. Дончо Атанасов, член на
Коментари Харесай

Започва дългоочакваният ремонт на пътя Добри дол–Орсоя–Лом

В Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) инж. Дончо Атанасов, член на Управителния съвет на организацията, и Пенка Пенкова, кмет на Община Лом, разискаха поетите задължения за идните поправки на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом и на път II-81 при входа на Лом, оповестиха от пресцентъра на АПИ.
В понеделник започва ремонт на 3,1-километров сектор от републиканския път II-81 Лом-Монтана при входа на Лом и на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом. Целта на ремонтните действия е да се усъвършенства експлоатационното положение на двата второкласни пътя и да се увеличи сигурността на придвижване, което е част от подготовката на републиканските пътища за идния зимен сезон.
По време на ремонта ще бъде спряно придвижването на всички МПС при входа на Лом по път II-81 от км 143+518 до км 146+643. Трафикът ще бъде ориентиран по следния обходен маршрут: Лом – път III-114 – Сталийска махала – Аспарухово – Расово – път II-81 – Монтана и назад.
При ремонта на път II-11 Добри дол – Орсоя – Лом ще бъде въведен следният обходен маршрут: Лом – път III-114 – Тополовец – път III-112 – Добри дол и назад.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР