В администрацията на президента са постъпили сигнали за предполагаема измамна

...
В администрацията на президента са постъпили сигнали за предполагаема измамна
Коментари Харесай

Президентството: Измамна схема използва името „Българската коледа“


В администрацията на президента са постъпили сигнали за хипотетична лъжлива скица, при която се употребява името на "Българската Коледа ".

От прессекретариата на Румен Радев подчертаха, че уредниците на благотворителната самодейност на президента не са упълномощавали както физически, по този начин и юридически лица да реализират активност по набиране на нови лица на акцията.

"Дейността на Рекламна кино къща "Златен лъв " ЕООД, която организира акция в обществените мрежи за набиране на нови лица за "Българската Коледа ", е опит за корист и машинация с името на благотворителната самодейност ", подчертаха от "Дондуков 2 ".

Администрацията на президента се е обърнала към способените органи за предприемане на нужните дейности по случая, с цел да бъдат предотвратени и прекратени както злоупотреби, по този начин и уронване доверието в самодейността.

"Молим жителите да бъдат внимателни и при приемане на сходно предложение да проявят предвидливост и навреме да осведомят съответните способени органи, с оглед попречване на машинация ", приканиха от президентството.

В края на 2016 година беше обявено, че за 14 години "Българската Коледа " е събрала над 28 милиона лв. дарения, с които е помогнато на 3409 деца, а техника са получили 229 детски клиники в цяла България. /Канал 3
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР