В абсолютно същия ироничен Мария Захарова се подигра на обявените

...
В абсолютно същия ироничен Мария Захарова се подигра на обявените
Коментари Харесай

Захарова се присмя на Германия в стил: Само луди хора без морал могат да помислят, че ще нападнем Украйна

В безусловно същия подигравателен Мария Захарова се подигра на оповестените отчети на немското разузнаване за възможност от съветско нахлуване над Източна Европа в близко бъдеще.

Седмица преди нахлуването преди близо 2 години в Украйна Захарова съобщи: " Само луди хора без морал позволяват, че ще нападнем Украйна ".

Не изключвам, че аналитичната част на Бундесвера е предоставена от немското външно министерство под управлението на външния министър Аналена Бербок, сподели представителят на съветското външно министерство

„ Тайният проект “ на немските управляващи за подготовка за конфликт сред Северноатлантическия алианс и Русия е „ миналогодишният хороскоп за Риби в Рак “. Това написа представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

" Прочетох немския " скришен проект ", изминал в осведомителното бунище на Bild. Мощният миналогодишен хороскоп за Риби в Рак. Не изключвам, че аналитичната част на Бундесвера е предоставена от немското външно министерство под управлението на външния министър Аналена Бербок “, сподели още Захарова, цитира " Епицентър ".

По-рано вестник Bild разгласява информация, съгласно която Берлин се готви за сякаш евентуален конфликт сред НАТО и Русия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР