В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова,

...
В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова,
Коментари Харесай

Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София на 14 октомври 2023 г.

В 9.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на регион „ Панчарево " Антон Кръстев и претендентите за общински съветници Еньо Савов и Ивайло Павлов ще се срещнат с жители на площада пред кметството на с. Казичене.

В 11.30 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, самостоятелният претендент за кмет на регион „ Подуяне ", подсилен от обединението Елеонора Ангелова и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в парка в ж. к. „ Хаджи Димитър ".

В 13.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на регион „ Слатина " Иво Атанасов и заместник-председателят на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Пешев ще се срещнат с жители на пазара в ж. к. „ Слатина ".

В 17.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, ръководителят на Българска социалистическа партия - София и претендент за общински консултант Иван Таков, претендентът за кмет на регион „ Овча Купел " Христо Колев и претендентът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с жители на площада в с. Мало Бучино.

В 11.00 часа претендентът за кмет на Банкя Светослав Велков и претендентът за общински консултант Ирина Лапчева ще вземат присъединяване в празника на Клисурския манастир „ Света Петка ".

В 11.00 часа претендентът за кмет на регион „ Студентски " доцент доктор Юлиян Генов и претенденти за общински съветници ще се срещнат със студенти и жители Парк Студентски.

От 11.00 до 13.00 ч. претендентът за кмет на регион „ Триадица " Диана Тонова и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в Южния парк от страната на бул. „ Витоша ".

От 11.00 до 15.00 ч. претендентът за кмет на регион „ Сердика " Йордан Топалов и претенденти за общински съветници ще вземат присъединяване в събора в кв. „ Орландовци ".

В 16.00 часа претендентът за кмет на Банкя Светослав Велков и претендентът за общински консултант Ирина Лапчева ще се срещнат с жители на площада в с. Иваняне.

От 16.30 до 19.30 ч. претендентът за кмет на регион „ Връбница " Венера Калева и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в ж. к. „ Толева махала ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР