В 9:00 часа днес сутринта ГЕРБ организира протест пред Министерския

...
В 9:00 часа днес сутринта ГЕРБ организира протест пред Министерския
Коментари Харесай

ГЕРБ организира протест пред МС срещу политическите репресии в страната

В 9:00 часа през днешния ден сутринта ГЕРБ провежда митинг пред Министерския съвет с една единствена цел - да се отбрани демокрацията и своодите на българските жители и против политическите репресии на Кирил Петков и Бойко Рашков. Както се разбра късно след среднощ от юриста на арестувания водач на ГЕРБ Борисов - Менко Менков - Кирил Петков непосредствено е намесен в това задържане, осъществено на база на сигнал писан по медиини изявления.

" Изобщо не приказваме за протест. Говорим за кротичък митинг. Да заповядат всички хора, които желаят да защитят демокрацията ", сподели нощес някогашният здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов.

" Ако някой с някоя болна глава си е въобразил, че ще ни пречупят желая да му кажа още рано сутринта, че е сбъркал ". Това сподели зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

" Ние не може да не защитим водача си. Ако някой болен мозък си фантазира, че може да злоупотребява с държавните институции, той е сбъркал ", сподели още Дончев и добави: " Познавам Бойко Борисов от над 10 години. Не имам вяра, че той може да е изнудвал който и да е. Тази интервенция има за цел да обезглави опозицията ".

Според националния координатор на ГЕРБ Никола Николов " това е спектакъл проведен от Бойко Рашков и Кирил Петков с цел да прикрият своята цялостна беззащитност ".

" Цялата тази обстановка е неуместна. Връщаме се към 1945 година, когато хиляди са били отвеждани от домовете си. Понеже не им харесва правосъдната система остава да върнат Народния съд ".

Това сподели другият зам.-председател на ГЕРБ Делян Добрев във връзка обиска и отвеждането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов късно нощес в Групово дело " Национална полиция ". Според Добрев с това задържане държавното управление на Кирил Петков цели да прикрие значими решения свързани с военния спор в Украйна.

В четвъртък вечерта Костадин Ангелов прикани всички симпатизанти на ГЕРБ да се причислят към митинга на партията пред постройката на Министерски съвет. Той стартира тъкмо в 09:00 ч.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР