в 85 държави, 56 столици и 1282 града доказаха колко

...
в 85 държави, 56 столици и 1282 града доказаха колко
Коментари Харесай

Над 20 хиляди българи в 85 държави се отбелязаха на дигиталната карта на АБВ Поща

в 85 страни, 56 столици и 1282 града потвърдиха какъв брой огромна е българската общественост по света, като се означиха в специфичната цифрова. С посланието „ ни оказва помощ да останем дружно “, акцията провокира голям интерес измежду сънародниците ни по целия свят, които одобриха предизвикването да превърнем картата на света в карта на България.

Резултатите сочат, че след България максимален е бил ползата на сънародниците ни във Англия, Германия, Белгия и Съединени американски щати. Близо 88% от българите са се отбелязали от Европа, а измежду най-интересните местоположения в „ ” са Парагвай, Северна Корея, Еквадор, Кот д'Ивоар, Гана, Виетнам, Канарските острови, Мароко и Тайланд. На цифровата карта са се отбелязали още консуматори от Австралия, Индия, Китай, Япония, Бразилия и Исландия.
 АБВ Карта NOVA
След края на акцията на инцидентен принцип бяха изтеглени десетима консуматори на, оставили своята диря на картата. Късметлиите печелят – iPhone 8, таблети, слушалки и пуфове.

Без значение къде се намираме – в България или отвън страната, ни оказва помощ да останем дружно и е един от най-сигурните способи да не губим връзка със своите близки и другари. Именно това е една от задачите на, която е основана през 1999 година – да оказва помощ на своите консуматори да останат свързани.

Актуална информация за може да откриете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР