В 8 часа (9 часа българско време) в петък Сърбия

...
В 8 часа (9 часа българско време) в петък Сърбия
Коментари Харесай

Сърбия затвори всички гранични пунктове за граждани

В 8 часа (9 часа българско време) в петък Сърбия затвори безусловно всички свои гранични пунктове за влизане на жители на нейна територия. Мярката не се отнася за товарни камиони.

" От на следващия ден заран се затварят всички гранични пунктове за влизане на пасажери, които пътуват с авто, железопътен и речен превоз. Освен товарните камиони никой няма да може да влезе на територията на Сърбия ",,заяви нощес президентът Александър Вучич.

В четвъртък през целия ден консул от Генералното консулство на Ниш бе на място на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина-Градина за оказване на подпомагане на български жители. Опашката от камиони за влизане в България е повече от 15 километра. Българските дипломати още веднъж имат подготвеност да окажат подпомагане на място на български жители при положение на зародила нужда, заяви нощес Министерството на външните работи.

В Сърбия тази заран бяха регистрирани още 15 случая на инфектирани с ковид. Потвърдени са общо 118 случая на Ковид-19 в страната.

От последните 15 доказани случая, петима души са приети в болница, само че са в положително общо положение, а останалите 10 са на домашно лекуване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР