В 8.25 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова

...
В 8.25 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова
Коментари Харесай

Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София 27 октомври 2023 г.

В 8.25 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова ще бъде посетител в предаването „ Денят стартира " по БНТ1.

В 13.00 часа претендентът за кмет на София Ваня Григорова, ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, претендентът за кмет на регион „ Искър " Борис Цветков и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители до езерото в ж. к. „ Дружба - 1 ".

В 11.00 часа претендентът за кмет на регион „ Възраждане " арх. доктор Венцислав Йочколовски и претенденти за общински съветници ще посетят дома за възрастни хора в Зона Б-5.

В 11.00 часа претендентът за кмет на регион „ Слатина " Иво Атанасов и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в парк „ Гео Милев ".

От 15.00 до 18.30 ч. претендентът за кмет на регион „ Кремиковци " Ивайло Венчев и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в центъра на кв. „ Враждебна ".

В 17.30 часа претендентът за кмет на регион „ Връбница " Венера Калева и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители в с. Волуяк.

От 16.30 - 18.30 ч. претендентът за кмет на регион „ Люлин " Тони Попов и претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители до ресторат „ Бъфало ".

От 17.00 до 19.00 претенденти за общински съветници ще се срещнат с жители на метростанция „ Г. М. Димитров ".

В 18.00 часа претендентите за кмет на регион „ Средец " Жанет Желязкова - Трунгова и на регион „ Оборище " Михаил Ставрев и претенденти за общински съветници ще се срещнат с домоуправители в постройката на ФНТС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР